fbpx

Solheim Tannlegevakt

Døgnåpent Sentralbord

Vi er din tannlegevakt i Bergen, som betyr at vi har åpent kvelder og helger.
Hvis du har behov for tannpleie i romjulen, eller på kveldstid eller under helgen resten av året, så er du alltid velkommen å ringe til oss.

Velkommen til Solheim Tannlegevakt i Bergen

Akutt time i dag

Tannlegevakt Bergen er Solheim Tannlegevakt sin tannlegevakt. Vi tilbyr deg en akutt time i dag.

Behandlinger

Solheim tannlegevakt utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov.

Tannlegeskrekk

Vi på Solheim tannlegevakt har lang erfaring i å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk.

Ny pasient?

Solheim tannlegevakt gir 15 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter. I tillegg gir vi 10 % rabatt til studenter og pensjonister.

Tilbakemeldinger fra våre pasienter

Veldig hyggelige og dyktige folk som jobber her! God atmosfære med mye omsorg og god oppfølging av pasienter. Anbefales!
Katarina G
Hyggelig Tannlege😊👍Anbefales😁👌Best service😊👍 Veldig flink og dyktig tannlege🦷😁
ErJoHn S
WOW! Superfornøyd rett og slett. Tar seg god tid og forteller hva som gjøres. Å gå til tannlegen er plutselig ikke så ille lenger!
Brigitte W

ring oss ved behov:

Solheim tannlegevakt utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Våre Tannleger på Solheim tannlegevakt har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk og tar gjerne imot deg hvis du lider av tannlegeskrekk.