fbpx

Solheim Tannlegevakt

Døgnåpent Sentralbord

Vi er din tannlegevakt i Bergen, som betyr at vi har åpent kvelder og helger.
Hvis du har behov for tannpleie i romjulen, eller på kveldstid eller under helgen resten av året, så er du alltid velkommen å ringe til oss.

Velkommen til Solheim Tannlegevakt i Bergen

Akutt time i dag

Tannlegevakt Bergen er Solheim Tannlegevakt sin tannlegevakt. Vi tilbyr deg en akutt time i dag.

Behandlinger

Solheim tannlegevakt utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov.

Tannlegeskrekk

Vi på Solheim tannlegevakt har lang erfaring i å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk.

Ny pasient?

Solheim tannlegevakt gir 15 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter. I tillegg gir vi 10 % rabatt til studenter og pensjonister.

Tilbakemeldinger fra våre pasienter

Veldig hyggelige og dyktige folk som jobber her! God atmosfære med mye omsorg og god oppfølging av pasienter. Anbefales!
Katarina G
Hyggelig Tannlege😊👍Anbefales😁👌Best service😊👍 Veldig flink og dyktig tannlege🦷😁
ErJoHn S
WOW! Superfornøyd rett og slett. Tar seg god tid og forteller hva som gjøres. Å gå til tannlegen er plutselig ikke så ille lenger!
Brigitte W

ring oss ved behov:

Solheim tannlegevakt utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Våre Tannleger på Solheim tannlegevakt har behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk og tar gjerne imot deg hvis du lider av tannlegeskrekk.

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi bruker cookies.