fbpx

Helfo refusjon

En stor del av behandlingene dine kan gi deg rett til refusjon fra Helfo

Refusjon er en økonomisk støtte fra Helfo som du får for en del utvalgte behandlinger, samt om du er rammet av visse sykdommer. Sjekk linken for å se hvilke sykedomer dette gjelder; https://helfo.no/helseaktor/tannlege.

Mange pasienter er ikke klar over retten de har til refusjon fra Helfo. Behandleren har heller ikke alltid nødvendig kunnskap til å legge merke til at pasienten kan ha en diagnose som kan gi rett til redusert pris.

Direkte oppgjør med Helfo

Vi har direkte oppgjør med Helfo og har tatt flere kurser hos Helfo, for å kunne hjelpe nettopp deg som har rett til økonomisk støtte pga. dine plager og sykdommer. Vi gjennomfører alltid en fullstendig helsedeklarasjon som kan være grunnlag for rettighetene dine til refusjon for din tannlegebehandling.

Nedenfor følger de vanligste behandlingene som gir rett til refusjon:

Helfo refusjon – Våre tannleger

Vi setter høye krav innen kompetanse hos våre tannleger på Solheim Tannlegevakt og benytter oss av det seneste og toppmoderne utstyr for å gjøre behandlingen din enkel og skånsom for deg. Vi er veldig nøye med helseskjema som du fyller ut for å finne ut om du har rett til krav på refusjon for din tannbehandling. 

Om du føler deg usikker, kan du ved en gratis konsultasjon hos oss finne ut om du har rett på refusjon fra Helfo. Ring 973 26 724