fbpx

Tannlegevakt

Vi setter av god tid til pasientene våre og gir deg den servicen du behøver når du er i nød

Hva er egentlig akutt?

Slike situasjoner dukker opp plutselig og kan være veldig ubehagelige. Derfor tar vi opp noen eksempler på dem her slik at du blir bevisst på når du skal ta kontakt med tannlegen tidlig. Vær oppmerksom på følgende:

Vår tannlegevakt i Bergen tilbyr deg akutt tannlegetime ved bl.a. tannverk, knekt tann, vond visdomstann, hevelse, ising i tennene og akutt tannkjøttbetennelse.

Vårt mål er å gjøre deg smertefri og gi deg den hjelpen og servicen du forventer når du er hos tannlegen. Har du behov for akutt tannlege? Ta kontakt for å få en time idag.

Hvordan vi tar hånd om dine akutte tannproblemer​

Vi på Solheim Tannlegevakt er rutinerte til å ta hånd om dine akutte problemer med omsorg og gjør deg smertefri raskt! Du blir tatt imot av et team med høy faglig kompetanse som sørger for at du får den tannbehandlingen du ønsker. Vi setter av god tid til undersøkelse, røntgenbilde, og eventuelle akutte inngrep sik at du føler deg godt fornøyd og ivaretatt.

Visste du at du kan unngå omfattende tannbehandlinger om du er rask med å søke akutt hjelp hos tannlegen? Det gjør saken så mye lettere for deg å få en transfilling i stedet for en rotfylling for eksempel eller å få en rotfylling i stedet for å trenge å trekke en tann som kunne sitte og fungere normalt om den hadde fått behandling i tide. Ju lenger tid det går desto vanskeligere og dyrere blir prosessen.

Har du tannlegeskrekk i tillegg så har du kommet til rett sted. Vårt personal har tilleggskompetanse innen behandling av pasienter plaget med tannlegeskrekk. Vi vet hvordan du det føles å ha vondt og i tillegg være redd for tannlegen. Vi har et koselig spesialrom for deg som trenger mer tid for å få behandling. Der skal du få hvile deg og ha en beroligende samtale med våre dyktige tannleger som forklarer behandlingsprosessen steg for steg for deg.